Bravo lor! Ce au făcut trei angajaţi ai unui grup sanitar de pe A1 Lugoj – Deva. Oamenii se opresc şi pozează

Mirosul pestilențial, mizeria, încuietorile rupte, bateriile sanitare ruginite sau nefuncționale sunt prezente în majoritatea toaletelor de pe autostrada A1. Cu o excepție, cea de la popasul de la Margina. Trei oameni au grijă ca aici totul să fie curat.

Sofia Dorisea, Vasile Mașnița și Gheorghe Măncuță au adus din grădinile lor flori, le-au plantat la intrarea în toalete și verifică mereu calitatea… aerului și a obiectelor sanitare.

”Mereu se opresc oamenii și fac poze. Au fost câțiva turiști veniți din Germania. Se îndreptau spre frontieră. Au spus că de la Constanța până aici nu au văzut așa loc frumos îngrijit. Au făcut și poze”, spune Gheorghe Măncuță.

Pentru ca totul să fie perfect, cei trei au amenajat zona de la intrare cu un fotoliu, un scaun confortabil și o măsuță, poate cineva dorește să mai zăbovească la givan alături de ei…

5 Comments
remus 24/09/2018
Felicitari acestor oameni! Daca fiecare locatar de bloc ar pune mina pe matura (prin rotatie) si sa faca putina curatenie pe trotuarul din fata blocului in care isi duce veacul sa planteze niste flori sau gazon, totul ar fi mai frumos si mai curat. Numai ca putorile nu stiu altceva sa faca decit sa joace table sau poker pe bancile din fata intrarilor sa arunce mucurile de tigari pe jos si cel mai important lucru - sa ceara de la stat ajutoare de incalzire.
Dan A. 23/09/2018
Omul sfinteste locul! Felicitari celor 3 oameni !
wanda 23/09/2018
Daaa! 3 angajați la o budă, probabil lucrează în 3 schimburi. Pun flori pentru că, probabil, sunt cei mai fericiți locuitori din Margina. Evident, au bunul simț al oamenilor din vestul țării, care știu că sunt plătiți prea mult ca să frece menta în majoritatea timpului - cinste lor din acest punct de vedere!
wanda 23/09/2018
Întrebare:Cei trei sunt voluntari sau angajați (ar fi în exces)... (?!)