Bravo lor! Ce au făcut trei angajaţi ai unui grup sanitar de pe A1 Lugoj – Deva. Oamenii se opresc şi pozează

wc autostrada 1

Mirosul pestilențial, mizeria, încuietorile rupte, bateriile sanitare ruginite sau nefuncționale sunt prezente în majoritatea toaletelor de pe autostrada A1. Cu o excepție, cea de la popasul de la Margina. Trei oameni au grijă ca aici totul să fie curat.

Sofia Dorisea, Vasile Mașnița și Gheorghe Măncuță au adus din grădinile lor flori, le-au plantat la intrarea în toalete și verifică mereu calitatea… aerului și a obiectelor sanitare.

toaleta margina1

”Mereu se opresc oamenii și fac poze. Au fost câțiva turiști veniți din Germania. Se îndreptau spre frontieră. Au spus că de la Constanța până aici nu au văzut așa loc frumos îngrijit. Au făcut și poze”, spune Gheorghe Măncuță.

abonamente octombrie

Pentru ca totul să fie perfect, cei trei au amenajat zona de la intrare cu un fotoliu, un scaun confortabil și o măsuță, poate cineva dorește să mai zăbovească la givan alături de ei…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Bravo lor! Ce au făcut trei angajaţi ai unui grup sanitar de pe A1 Lugoj – Deva. Oamenii se opresc şi pozează

  1. Daaa! 3 angajați la o budă, probabil lucrează în 3 schimburi. Pun flori pentru că, probabil, sunt cei mai fericiți locuitori din Margina. Evident, au bunul simț al oamenilor din vestul țării, care știu că sunt plătiți prea mult ca să frece menta în majoritatea timpului – cinste lor din acest punct de vedere!

  2. Felicitari acestor oameni! Daca fiecare locatar de bloc ar pune mina pe matura (prin rotatie) si sa faca putina curatenie pe trotuarul din fata blocului in care isi duce veacul sa planteze niste flori sau gazon, totul ar fi mai frumos si mai curat. Numai ca putorile nu stiu altceva sa faca decit sa joace table sau poker pe bancile din fata intrarilor sa arunce mucurile de tigari pe jos si cel mai important lucru – sa ceara de la stat ajutoare de incalzire.

    1. Dragă Remus, cei trei (din titlu) sunt angajați/plătiți, despre ce tip de felicitări putem vorbi?! Poate sunt privilegiați în Margina, poate freacă menta pe salariul minim, mult mai mare decât ajutorul social. Poate că au plantat mușcate și panseluțe pentru că nu prea au de lucru, poate pentru că își simt posturile amenințațe…
      În legătură cu lighioanele de la bloc, ai dreptate – o soluție e amenda (dar n-au bani de asta) sau, mai bine, arestul pentru câteva zile etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *