Șoferi de toate vârstele, chercheliţi la volan! Unii au provocat și accidente rutiere. Ce au descoperit poliţiştii la un control în vestul ţării

În data de 20.09.2018, în jurul orei 19:00, poliţiştii rutieri au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 42 de ani,  din municipiul Timișoara, care conducea un autoturism pe strada Batiz, din municipiul Hunedoara, fără a poseda permis de conducere.

În urma testării, aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,54 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În data de 20.09.2018, în jurul orei 21:20, agenţii de poliţie rutieră au depistat pe bulevardul Păcii, din municipiul Lupeni,  un conducător auto în vârstă de 58 de ani, din municipiul Lupeni, care, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a tamponat din spate un alt autoturism, care oprise în zona trecerii la nivel cu calea ferată, respectând astfel semnificația indicatorului rutier „STOP”.

În cazul conducătorului auto care a produs tamponarea, aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,57 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În data de 21.09.2018, în jurul orei 01:25, poliţiştii rutieri care efectuau serviciul de patrulare pe strada Independenţei, din oraşului Petrila, s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că două autoturisme au fost implicare într-o tamponare.

Poliţiştii au stabilit că evenimentul rutier a fost produs de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Petroşani, care a pierdut controlul direcţiei şi a acroşat un autoturism parcat. Poliţiştii au stabilit că bărbatul respectiv nu deține permis de conducere, iar în urma testării, aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,64 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

 

hunedoaralibera.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns