Criza de forţă de muncă, fenomen devenit omniprezent în Timişoara

shopping 2

Sărbătorile au fost, întotdeauna, un prilej de rotunjire a cifrei de afaceri pentru lanţurile comerciale. Românii cumpărau din greu fel şi fel de produse, fie că le erau necesare, fie că reprezentau doar un moft fără de care sărbătorile nu aveau farmec.

Atât de departe s-a extins febra cumpărăturilor, încât marile magazine, dar şi majoritatea buticurilor şi-au extins programul la maximum, fiind deschise cu foarte mici întreruperi pe timpul sărbătorilor. Iată că, de data aceasta, orarul nu a mai fost prelungit ca în alte dăţi, iar obloanele au stat mai mult închise.

Releveant este că în 2 ianuarie, zi care devenea deja una cu orar normal pentru centrele comerciale, s-a lucrat cu program redus, ca în zi de sărbătoare.

Asta nu înseamnă că angajatorii au ales acest program de bunăvoie şi nesiliţi de nimeni, motivul fiind cu totul altul: criza de forţă de muncă, fenomen devenit omniprezent în Timişoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Criza de forţă de muncă, fenomen devenit omniprezent în Timişoara

  1. Eu nu cred , acum , cind salariile sint foarte mari , 1100 de leisori , nu , nu cred , daca pleaca unul , la poarta mai sint vreo 100 care abia asteapta .

  2. Motivul este salarizarea ….care nu este pe aceeasi lungime de unda cu preturile si chiriile.Eu daca as gasi un loc de munca platit cu 500 de euro m-as intoarce maine.

Lasă un răspuns