Crimă sângeroasă: I-a dat în ceafă cu un topor, i-a zdrobit capul cu o bâtă, iar apoi a dormit cu mortul în casă

crima 5

Un bărbat în vârstă de 71 ani a fost arestat şi este anchetat de procurori pentru comiterea infracţiunii de omor. Suspectul e acuzat că, în noaptea de joi spre vineri, şi-a ucis un consătean în vârstă de 39 ani, lovindu-l peste ceafă cu un topor şi zdrobindu-i apoi capul cu o bâtă.

„După comiterea crimei, inculpatul a ţinut victima în casă şi peste noapte şi a doua zi, până când soţia decedatului a început să îl caute şi, aflând că ultima oară acesta a fost văzut intrând în curtea agresorului, a cerut ajutorul poliţiştilor”, a declarat pentru Bihoreanul purtătorul de cuvânt al Parchetului Bihor, prim-procurorul adjunct Maria Cotrău.

Citeşte şi: Tir românesc implicat într-un accident grav pe autostradă în Ungaria. Sunt doi morţi şi 15 răniţi

Împreună cu poliţiştii, femeia a intrat, apoi, în casa bătrânului, unde au şi găsit corpul neînsufleţit al victimei. Audiat de anchetatori, suspectul a recunoscut că şi-a ucis consăteanul, dând vina pe victimă, care ar fi fost în stare de ebrietate şi a intrat peste el în casă ca să-i mai ceară de băut. Tragedia s-a petrecut în localitatea bihoreană Gurbediu, nu departe de limita cu judeţul Arad.

Foto arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *