Crimă sângeroasă: I-a dat în ceafă cu un topor, i-a zdrobit capul cu o bâtă, iar apoi a dormit cu mortul în casă

Un bărbat în vârstă de 71 ani a fost arestat şi este anchetat de procurori pentru comiterea infracţiunii de omor. Suspectul e acuzat că, în noaptea de joi spre vineri, şi-a ucis un consătean în vârstă de 39 ani, lovindu-l peste ceafă cu un topor şi zdrobindu-i apoi capul cu o bâtă.

„După comiterea crimei, inculpatul a ţinut victima în casă şi peste noapte şi a doua zi, până când soţia decedatului a început să îl caute şi, aflând că ultima oară acesta a fost văzut intrând în curtea agresorului, a cerut ajutorul poliţiştilor”, a declarat pentru Bihoreanul purtătorul de cuvânt al Parchetului Bihor, prim-procurorul adjunct Maria Cotrău.

Citeşte şi: Tir românesc implicat într-un accident grav pe autostradă în Ungaria. Sunt doi morţi şi 15 răniţi

Împreună cu poliţiştii, femeia a intrat, apoi, în casa bătrânului, unde au şi găsit corpul neînsufleţit al victimei. Audiat de anchetatori, suspectul a recunoscut că şi-a ucis consăteanul, dând vina pe victimă, care ar fi fost în stare de ebrietate şi a intrat peste el în casă ca să-i mai ceară de băut. Tragedia s-a petrecut în localitatea bihoreană Gurbediu, nu departe de limita cu judeţul Arad.

Foto arhivă


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns