Tir românesc implicat într-un accident grav pe autostradă în Ungaria. Sunt doi morţi şi 15 răniţi

Un autotren înmatriculat în județul Arad a fost implicat într-un accident grav în Ungaria, pe Autostrada M5, în zona orașului Kecskemet, potrivit aradon.ro. Conform informațiilor furnizate de site-ul oficial al Poliției Maghiare, în accident au fost implicate două autocamioane și un autobuz. Se pare că șoferul autobuzului a murit, patru dintre pasagerii autobuzului fiind încarcerate.

Cele patru persoane încarcerate au fost scoase dintre fiarele autobuzului de către pompierii din Kecskemet, pentru una dintre victime nemaiputându-se face nimic. Pe lângă cei doi decedați, s-au înregistrat și 15 răniți.

La fața locului s-a intervenit cu mai multe elicoptere, ambulanțe și mașini de pompieri, autostrada fiind blocată timp de mai multe ore, pe direcția Nădlac-Budapesta. Accidentul a avut loc în jurul orei locale 11:45.

Se pare că autotrenul românesc implicat în accident face parte din flota unei companii de transport internațional ce își are sediul pe strada Gării din Vladimirescu. Celălalt autotren implicat aparținea unei companii din Turcia, în timp ce autobuzul făcea parte din flota unei companii maghiare.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns