CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE! O tânără și-a mușcat și lovit cu cuțitul soacra până când victima a murit

O tânără, în vârstă de 24 de ani, a comis o crimă înfiorătoare: și-a înjunghiat soacra de mai multe ori și a mușcat-o până când aceasta și-a dat ultima suflare. Tragedia s-a petrecut în satul Sibișel, comuna Beriu, situată nu departe de Orăştie.

Procurorii au reținut-o pe principala suspectă în acest caz, iar ieri magistrații Tribunalului Hunedoara au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Soluția instanței nu este definitivă, ci poate fi atacată.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara susțin că totul ar fi pornit de la mai multe conflicte care existau între cele cele două și care, pe fondul consumului de alcool, au degenerat duminică seara.

„În jurul orei 22:19, în timp ce se aflau în locuința comună, în satul Sibișel, de pe raza comunei Beriu, pe fondul unei relații conflictuale existente între victima R.F. și inculpata Bobora Ana-Maria – relație care s-a manifestat de-a lungul timpului prin acte de violență reciproce – inculpata, aflată sub influența băuturilor alcoolice, a aplicat victimei multiple lovituri cu un corp tăietor înțepător (cuțit) în zona hemitoracelui stâng, ce a cauzat hemoragia externă și în mod direct decesul acesteia, precum și alte lovituri repetate cu un corp dur (posibil corp confecționat din lemn) în zona feței”, se arată într-un comunicat de presă emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Victima a fost înjunghiată și mușcată

Tânăra a fost reținută în data de 6 februarie, iar procurorii au cerut magistraților Tribunalului Hunedoara arestarea sa pentru 30 de zile. Constatările medicilor legiști au fost absolut șocante, după efectuarea autopsiei cadavrului.

„Din actele medico-legale rezultă că moartea victimei R.F. este violentă și a fost cauzată de o hemoragie externă ca urmare a multiplelor plăgi înțepate-tăiate ale hemitoracelui stâng și membrului superior stâng, cu secționare a plămânului stâng, iar leziunile traumatice constatate au putut fi produse prin lovituri repetate cu un instrument tăietor înțepător a cărei lamă are un singur tăiș și lățimea de 2,2 cm, prin loviri repetate cu un corp dur și mușcare cu dinții; între plăgile înțepate-tăiate ale hemitoracelui stâng și membrului superior stâng cu secționarea plămânului stâng și deces există o legătură de cauzalitate directă”, se mai arată în comunicatul procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Potrivit procurorului șef al Secției Judiciare al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, Ioanela Draia, în cursul zilei de ieri, femeia a fost prezentată magistraților cu propunere de arestare preventivă, solicitare care a fost admisă de judecători, astfel că tânăra își va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor. Decizia nu este însă definitivă, ci poate fi atacată cu apel.

Sursa: glasul-hd.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns