Crimă în Banat. Un bărbat de 61 de ani, ucis din cauza unui… joc de remi

Un banal joc de remi s-a încheiat cu o crimă în parcul din zona Trandafirul din Reșița. Doi bărbați s-au luat la bătaie, iar unul dintre ei și-a pierdut viața.

Polițiști, jandarmi și medici, cu toții s-au deplasat de urgență, în jurul orei 16, în parcul de pe Bulevardul Muncii din Reșița, în zona Trandafirul. Apelul la 112 anunța că un bărbat zace întins pe jos și nu se mișcă. Ajunși la fața locului, oamenii legii au aflat că totul a pornit de la un joc de remi. Doi bărbați s-au luat la bătaie, iar unul dintre ei a căzut la pământ. Medicii nu au putut decât să constate decesul acestuia.

CITEŞTE ŞI: Automatul de pizza, ultima fiță în Timișoara

„Astăzi, la ora 15.50, am fost sesizați prin apel la 112 despre faptul că în Parcul Trandafirul, pe Bulevardul Muncii, este un bărbat căzut la pământ. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba despre un bărbat de 61 de ani din municipiul Reșița. Acesta a jucat remi împreună cu un alt bărbat de 59 de ani. Dintr-un motiv încă necunoscut, cei doi s-au certat. Ulterior, cei doi și-au aplicat reciproc lovituri și, în urma loviturilor, bărbatul de 61 de ani a căzut și a fost constatat decesul”, ne-a declarat Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Poliției cărășene.

Celălalt bărbat este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte, sub coordonarea procurorului de caz. A fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie formulată cererea pentru arestare preventivă, conform expressdebanat.ro.

0 Comments

No Comment.