Automatul de pizza, ultima fiță în Timișoara

Timișoara oferă o nouă premieră națională, în urbe fiind instalat un automat de… pizza. Și nu este unul obișnuit.

Acesta – amplasat în Piața 700 –  conține toate ingredientele necesare (de la făină la condimente), mixează aluatul sub ochii clientului și coace pizza în circa… trei minute. ”Am cumpărat automatul din Croația.

Este primul din România. În prima seară când l-am instalat am vândut deja 70 de pizza”, spune timișoreanca Elena Bumbea.

În condițiile în care muți timișoreni sunt tot mai grăbiți și, de multe ori, optează pentru un prânz frugal, acest gen de pizza ar putea fi pe gustul lor.

Automatul oferă patru tipuri de pizza: salami picant, bacon, ham și mix cheese, preferata clienților până în prezent fiind salami picant.

Mașinăria pare să țină atât locul unei bucătării, având încorporat și un frigider, cât și cel al unui… contabil.

El transmite prin sms costurile, cheltuielile și profitul, dar și erorile care apar sau lipsa vreunui ingredient necesar.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

9 Răspunsuri “Automatul de pizza, ultima fiță în Timișoara

 1. Ideea este geniala dar gustul lasa mult de dorit. Aluatul amestecat in 60s, fara drojdie, fara dospire nu are nici un gust. Gustul unei pizza buna nu este dat numai de ingredientele care stau pe aluat. Aluatul face toti banii, asta daca pui ingrediente ca la mama lor acasa nu inventii romanesti. Prin procesul de dospire bacteriile din drojdie se inmultesc, aluatul creste si capata un gust deosebit de bun.
  Sosul de rosii daca nu este facut din rosii proaspete (depinde de anotimp), macar sa fie din conserve tot de la mama lor si de buna calitate. Din ce am vazut intr-un video care prezenta acest automat postat pe internet, sosul de rosii parca ar fi fost facut cu rosii de pe marte.
  Mozzarella…. ce sa mai spunem de mozzarella! Daca nu este proaspata, fara zar si inca in termen de valabilitate….. ce mozzarella este? Apropo ca la stiri s-a zis: au gasit o mozzarella facuta din uleiuri vegetale hidrogenate?????? CEEEEEEEEEEEEEEE????? Mozzarella care nu este din lapte? NU este cazul celor care au aceasta masinarie, sper!!!!
  In rest sa aiba vanzare cat mai mare.

 2. O idee interesanta ce poate fi dezvoltata pe viitor. Conteaza si ce gust are si pana nu testam, nu ne putem pronunta. Asteptam mai multe opinii de la timisorenii care au si gustat.

 3. Interesantă idee, păcat că nu au ales bine locația de amplasare și nu au posibilitate de plată cu cardul.

  La rețeta de pizza ar trebui sa mai muncească, are gust de lipie uscată cu ceva deasupra.

 4. 🙂 Și cât costă o pizza + văd pe alte situri că are diametrul de 27 cm – dar gramajul etc?

  By the way, automatul a fost modificat pentru zona mioritică, nu dă rest 🙂

Lasă un răspuns