Crima din Mediaș, comisă de un adolescent de 17 ani din Germania, transmisă live pe internet. Bătrâna de 74 de ani a fost ucisă cu bestialitate

crima

Crima din Mediaș, comisă de un adolescent de 17 ani din Germania, transmisă live pe internet. Bătrâna de 74 de ani a fost ucisă cu bestialitate

Au apărut detalii de-a dreptul şocante în cazul crimei din Mediaş, unde un adolescent de 17 ani din Germania, a ucis cu sânge rece o bătrână de 74 de ani, în luna aprilie.

Momentul înfiorător a fost transmis live de adolescentul trimis în România la reeducare. Acesta era într-o conexiune live cu cineva din străinate chiar în momentul în care o ucidea cu bestialitate pe femeie.

Ulterior, filmarea a fost urcată pe platforma documenting reality.

CITEȘTE ȘI: A găsit un portofel cu 5.500 de lei și l-a predat poliției

Adolescentul o loveşte cu bestialitate pe femeie, apoi o calcă în picioare. Ca să fie sigur că şi-a dus la bun sfârşit crima, acesta îi taie gâtul victimei. Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca el să o fi ucis pe femeie în direct ca un răspuns la o provocare.

Crima comisă în direct

În faţa anchetatorilor, adolescentul a declarat că a făcut asta fiindcă a crezut că victima era de etnie romă. Adolescentul le-a spus anchetatorilor că voia să adere la o organizație extremistă din străinătate, ai cărei reprezentanți i-ar fi cerut dovezi că este capabil să comită o crimă rasială. Iar adolescentul a transmis atacul printr-un apel video, conform observatornews.ro.

Inițial, anchetatorii au pus la îndoială mărturisirea suspectului de 17 ani. Scena crimei a fost postată însă pe un forum online, dedicat evenimentelor violente. Site-ul este restricționat în România și poate fi accesat din străinătate, pe baza unui abonament.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *