A fost publicată lista cabinetelor medicilor de familie care vaccinează împotriva COVID-19. Vezi câte sunt în județul Timiș

Prima tranșă de vaccin antigripal ajunge în Timiș

A fost publicată lista cabinetelor medicilor de familie care vaccinează împotriva COVID-19. Vezi câte sunt în județul Timiș

Până aseară, 339 de persoane au primit doza a 4-a de vaccin împotriva COVID-19, persoane din populația generală și persoane sever imunocompromise, se anunță pe pagina de Facebook Ro Vaccinare.

CITEȘTE ȘI: Crima din Mediaș, comisă de un adolescent de 17 ani din Germania, transmisă live pe internet. Bătrâna de 74 de ani a fost ucisă cu bestialitate

„Cei care doresc să îşi facă doza 4 de vaccin împotriva COVID-19 se pot adresa centrelor de vaccinare şi medicilor de familie. Nu trebuie să fie neapărat medicul dumneavoastră de familie sau un anumit centru de vaccinare. Iar pentru cei care se tem că procesul va fi unul dificil din cauza închiderii unora dintre centre, e bine de ştiut că în acest moment sunt peste 100 de centre deschise la nivelul întregii ţări”, informează pagina de Facebook a platformei naţionale Ro Vaccinare.

Potrivit aceleiaşi surse, lista centrelor de vaccinare va fi actualizată în scurt timp pe platforma naţională de informare.

„Pentru a afla centrele de vaccinare din fiecare judeţ, vă rugăm să accesaţi site-urile DSP-urilor şi ale CNAS-urilor judeţene”, susţine aceeaşi sursă.

Lista cabinetelor medicilor de familie care vaccinează împotriva COVID-19 poate fi accesată pe: https://vaccinare-covid.gov.ro/vaccinare-medici-familie”, se arată pe platformă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *