O nouă ”etapă” pentru sala polivalentă și stadionul din Timișoara

polivalenta

O nouă ”etapă” pentru sala polivalentă și stadionul din Timișoara

Proiectul construcției viitoarei săli polivalente, precum și cel al stadionului ”Dan Păltinișanu” merg înainte!

Viceprimarul Cosmin Tabără, împreună cu specialiști din primărie, dar și cu o delegație a consiliului județean condusă de vicepreședintele Alexandru Proteasa, a fost la București, la o întâlnire cu conducerea Companiei Naționale de Investiții, dar și cu cei care întocmesc SF-ul pentru noul stadion și studiul de prefezabilitate pentru noua sală polivalentă de 16.000 de locuri.

CITEȘTE ȘI: A fost publicată lista cabinetelor medicilor de familie care vaccinează împotriva COVID-19. Vezi câte sunt în județul Timiș

Au apărut și unele probleme, din păcate, dar ele au fost clarificate, spune Cosmin Tabără:

”Nu cu mirare, am aflat că, în urma eliberării noului certificat de urbanism de către primărie, în care era reglementat procentul de ocupare al terenului (POT) și regimul de înălțime, proiectul pentru studiul de prefezabilitate pentru sala polivalentă a fost sistat.

CNI a cerut clarificări legate de POT și regimul de înălțime, de modalitatea rezolvării parcărilor și a gestionarii traficului în zonă. Aceste lucruri au fost clarificate în întâlnire, dar CNI va solicita aceste explicații și în scris. S-a stabilit împreună cu conducerea CNI, dar și cu firma care realizează studiul, ca termenul de finalizare și depunerea avizelor să fie sfârșitul lunii iunie.

Mai sunt câteva aspecte de reglementat, important este că vom merge înainte. Mă voi deplasa la București pentru proiect ori de câte ori va fi cazul”.

În ceea ce priveșe stadionul ”Dan Păltinișanu”, lucrurile sunt într-o fază mai avansată. Studiul de fezabilitate este aproape de a fi finalizat, urmând perioada de depunere pentru obținerea avizelor.

”Important este că Timișoara va beneficia de infrastructura sportivă modern. Suntem pe aceeași lungime de undă atât local, cât și national”, dă asigurări viceprimarul PNL.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “O nouă ”etapă” pentru sala polivalentă și stadionul din Timișoara

  1. Cine ar trebui sasuporte cheltuielile cu deplasarea??? Te duci ca sa afli ca ceva nu este OK? Daca ar fi la privati….
    „Important este ca Timisoara ” sa nu consume resurse cu unii….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *