Cretini sau nu, luăm lumină de la Robu

robu 9

Nicolae Robu îşi continuă nestingherit drumul spre un nou mandat. Acuzat de procurori, criticat de opoziţie pentru jigniri (ultima fiind cea în care a folosit cuvântul „cretini”) şi pentru modul de lucru, contestat chiar în propriul partid, primarul Timişoarei nu pare să fie afectat de atacurile la care este supus şi merge mai departe fără să şovăie.

Acum, tocmai a anunţat că au intrat în linie dreaptă lucrările la pasajul Solventul.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat a fost înjunghiat într-un pasaj

Va fi cel mai larg dintre toate pasajele existente, beneficiile pentru timişoreni fiind de netăgăduit. Şi asta nu e decât încălzirea, spune Robu, pentru că 2019 şi 2020 vor fi anii celor mai multe proiecte, care ne vor face mândri că suntem timişoreni.

Desigur, o recunoaşte chiar Robu, nu toate lucrurile sunt perfecte.

Sunt probleme în privinţa curăţeniei şi a iluminatului public, dar se vor găsi soluţii şi Robu chiar ne asigură ca va fi bine.

CITEȘTE ȘI: Noi detalii în cazul tânărului înjunghiat duminică seara într-un viaduct

SC Horticultura SA începe să se doteze cu utilaje, se mai iau şi unele măsuri de forţă majoră, astfel încât oraşul să fie curat. La fel, în privinţa iluminatului public: problemele sunt mai vechi, dar de când Societatea de Transport Public Timişoara a intrat în acţiune, s-au rezolvat peste 2.000 dintre cele 3.500 de sesizări existente, iar în final, toată lumea va primi lumină, la propriu.

Aşadar, suntem pe drumul cel bun, la fel cum ţine să ne facă să înţelegem că se află şi primarul Nicoale Robu, în ciuda atacurilor la care este supus.

Vrem sau nu vrem, ne place sau nu ne încântă, cretini sau nu, continuăm să luăm lumină de la Robu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Cretini sau nu, luăm lumină de la Robu

  1. Mizeria ciorilor chiar nu deranjeaza pe domnul primar?? deja a ajuns pe partea primariei mai este putin si intra inauntru.Este insuportabila situatia !! Dezgust si boala pana la urma.

  2. Orasul Timisoara este de nerecunoscut…Candva era orasul Florilor acum este orasul Ciorilor si porumbeilor care murdaresc orasul fara sa se sesizeze nimeni de la Primarie… Toate cladirile din centrul orasului sunt pline de gainat ,nu mai vorbim de cladirea primariei si parcurile catedralei si justitiei care a fost modernizat recent cu sute de mii de euro….Rusine primarului Robu…nu mai merita sa fie ales de timisoreni primar al orasului…Acestui om nu ii place curatenia…mai nou nimeni nu mai matura starzile si trotuarele..in curand canalizarile se vor infunda si apoi sa vezi ape pe strazi…Rusine lui Robu..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *