Crește numărul de bolnavi de Covid-19 în Timiș. Noi infectări la Timișoara, Dumbrăvița și Variaș

Peste 1.800 de noi infectări în Timiş: Timişoara-970, Lugoj-138, Giroc-90, Dumbrăviţa-67, Săcălaz-47, Moşniţa-43. Lista cu toate localităţile

Situația epidemiologică, la nivelul județului Timiș, conform datelor furnizate, marți, de Direcția de Sănătate Publică, în contextul pandemiei de COVID-19, ne arată că au fost confirmate cu această boală, în ultimele 24 de ore, încă șase persoane, patru din Timișoara, una la Dumbrăvița și una la Variaș.

În acest interval de timp au fost efectuate 1.529 de teste, din care 533 de teste rapide. Marți dimineață, în spitalele din Timiș se aflau internate cu Covid-19 39 de pacienți, doi la ATI. Nu a fost confirmat cu Covid nici un cadrul medical și nu s-a înregistrat nici un deces care să se adauge totalului de 1.294 de morți de Covid-19 de la începutul pandemiei.

Rata de infectare, tot mică

Marți, conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, rata de infectare la o mie de locuitori, în județul Timiș este 0,04. Nu există localități cu rata de infectare pe 14 zile de peste 3/1.000 de locuitori, nici cu rata de peste 1,5. Rata de infectare în Timișoara este de 0,09 la mia de locuitori.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Crește numărul de bolnavi de Covid-19 în Timiș. Noi infectări la Timișoara, Dumbrăvița și Variaș

  1. Scopul malefic a fost ca prin metoda aceasta de testare sa penetreze fosele nazale ale oamenilor ca sa-i faca mai sensibili la orice microb. Sunt milioane de cazuri de oameni care au singerat dupa citeva testari. Si culmea dupa o perioada indelungata au devenit foarte afectati de orice schimbare de temperatura. Apoi la nivel mondial nu s-a spus ce contine concret vaccinul anti Covid-19. De ce este direct raportat cu aparitia 5G care practic te transforma intr-o antena mobila. Apoi cazurile in care locul vaccinului Covid-19 puternic magnetizat. Sunt cazuri care oamenii demonstreaza cum stau lipite obiecte de metal pe locul in care au primit vaccinul. Apoi cazuri in care oamenii au facut cheaguri de singe fatale. Si romanimea tace si se duce de nebuna la centrele de vaccinare.  Voi nu va deschideti ochii? Priviti cum prosteaza alte popoare. Va indreptati spre nimicire. Ungaria va da clasa la ceea ce face. Voi va distrugeti viitorul cu toleranta LGBTQ+ si din copiii de azi va faceti niste predispusi la sinucideri. Natiune de slugarnici.

Lasă un răspuns