Cozi interminabile la TimPark și STPT! Oamenii sunt revoltați

timpark 2

În prima zi lucrătoare oficială a acestui an, timișorenii conștiincioși au fost puși în neplăcuta situație de a sta zeci de minute în frig pentru a face unele plăți absolut necesare.

Astfel, astăzi, la sediul TimPark de pe splaiul Nicolae Titulescu nr. 10, s-a format un șir lung de persoane, unele cu dizabilități, care doreau să-și achite abonamentele la parcare în Timișoara. Timpul mediu de așteptare a fost de o oră și 20 de minute.

Față de indignarea celor care așteptau în stradă, la temperaturi sub zero grade, angajații TimPark au transmis, verbal, că persoanele cu handicap și cei care doreau abonamente de locatar nu ar fi trebuit să vină chiar din prima zi, întrucât abonamentele lor sunt valabile pe tot parcursul lunii ianuarie.

Din păcate, nimeni nu s-a gândit să facă acest anunț mai din vreme, pentru a evita aglomerația, dovadă că respectul față de cei care întrețin, din banii lor, nesigurul – plătești, dar nu știi dacă ai unde să lași mașina – sistem de parcare cu plată din orașul de pe Bega se află în mare suferință.

Nu au fost scutiți de statul în frig nici cei care au dorit să plătească pentru transportul în comun. În Piața 700, ieri la prânz, zeci de oameni stăteau la coadă pentru a-și înnoi abonamentele în 2020, semn că vacanța de iarnă s-a cam încheiat și viața plină de tumult a Timișoarei se reia la parametrii deja cunoscuți.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *