Covid reloaded! INSP: 73,7% dintre decesele din ultima săptămână, la persoane nevaccinate. În București, Cluj, Timiș, Constanța și Sibiu – 51,2% dintre cazuri

Un accident în laborator - concluziile unui raport al SUA despre cauza probabilă a pandemiei de Covid izbucnită în China

Covid reloaded! INSP: 73,7% dintre decesele din ultima săptămână, la persoane nevaccinate. În București, Cluj, Timiș, Constanța și Sibiu – 51,2% dintre cazuri

73,7% dintre decesele din ultima săptămână au fost înregistrate la persoane nevaccinate, se arată în raportul Institutului Naţional de Sănătate Publică (INSP) privind supravegherea Covid pentru perioada 14-20 noiembrie.

În ultima săptămână, 51,2% din cazurile înregistrate au fost în București, Cluj, Timiș, Constanța și Sibiu, iar 41,4% din cazurile confirmate au fost înregistrate la nevaccinați.

Dintre cei vaccinați care s-au îmbolnăvit, 45,8% erau fie imediat după vaccinare, fie la mai mult de 6 luni de la ultima doză.

„66,7 % din totalul deceselor înregistrate în Bihor, Buzău, Dolj, Mureș și Olt. 73,7% din decesele înregistrate – la persoane nevaccinate”, se arată în raport.

CITEŞTE ŞI: Exclusiv! Primarul Dominic Fritz a pregătit terenul instalării ilegale a unei secretare într-un fotoliu de director și i-a asigurat ulterior protecție totală! (Audio și capturi WhatsApp)

De la începutul pandemiei, 86,5% din totalul deceselor au fost înregistrate la persoane peste 60 ani, iar 54,7% din decese la bărbați.

93,7% din decedați aveau cel puțin o comorbiditate asociată, conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *