Bătăi și amenințări într-o comună din Bihor. Opt bărbați au fost reținuți

Bătăi și amenințări într-o comună din Bihor. Opt bărbați au fost reținuți

Opt bărbați care au fost implicați într-un scandal în localitatea Tinca, județul Bihor, au fost reținuți de polițiști. Aceștia sunt bănuiți că au agresat trei persoane.

Potrivit IPJ Bihor, polițiștii au dus marți la audieri zece persoane din localitatea Tinca, bănuite de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe, amenințare și violare de domiciliu.

Cele 10 persoane, cu vârste cuprinse între 44 și 17 ani, sunt bănuite că, în 19 noiembrie, pe fondul consumului de alcool, ar fi pătruns, fără drept, în curtea unui imobil din Tinca, manifestându-se zgomotos și proferând injurii și amenințări. Unul dintre participanți, de 17 ani, este bănuit că l-ar fi agresat pe un tânăr de 19 ani, din Tinca, care se afla în curtea imobilului respectiv.

Ulterior, scandalul declanșat de cele 10 persoane ar fi continuat în stradă, unde, patru dintre acestea ar fi agresat un bărbat de 37 de ani, iar apoi trei dintre cei implicați ar fi agresat un tânăr de 22 de ani.

Totodată, polițiștii bănuiesc că, în timpul scandalului, două femei, de 41 și 23 de ani, care făceau parte din grupul de 10 persoane, ar fi au avut un comportament agresiv, ar fi aruncat cu pietre, în stradă și ar fi proferat amenințări și injurii, tulburând ordinea și liniștea publică și stârnind indignare în rândul cetățenilor.

CITEŞTE ŞI: Exclusiv! Primarul Dominic Fritz a pregătit terenul instalării ilegale a unei secretare într-un fotoliu de director și i-a asigurat ulterior protecție totală! (Audio și capturi WhatsApp)

Polițiștii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a opt dintre persoanele implicate, care vor fi prezentate miercuri Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, în vederea dispunerii de măsuri legale.

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea unui procuror pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză.

Foto: Bihoreanul


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *