Cosmin Tabără: „Am aflat că, la solicitarea fostului primar Robu, am fost demis din funcția de lider al Filialei PNL Timișoara, de către conducerea centrală a PNL”

Cosmin Tabără: "Am aflat că, la solicitarea fostului primar Robu, am fost demis din funcția de lider al Filialei PNL Timișoara, de către conducerea centrală a PNL"

„Am aflat că, la solicitarea fostului primar Robu, am fost demis din funcția de lider al Filialei PNL Timișoara, de către conducerea centrală a PNL”, a scris marți noaptea, pe o rețea de socializare, Cosmin Tabără

„Am aflat, din Japonia, unde reprezint Timișoara, că, la solicitarea fostului primar Robu, am fost demis din funcția de lider al Filialei PNL Timișoara, de către conducerea centrală a PNL. Răzbunarea sa, în stilul lui „liberal” față de cine nu îl lingușește, e tipică pentru modul său de a-i îndepărta pe toți cei care nu îi sunt slugi.

Rămâne un candidat „stângaci” sau de stânga, susținut de PSD si PNL, dar spun un lucru: lupul își schimbă părul, dar năravul ba!

In general, un candidat unește, adună lângă el oamenii, în special pe cei din partid, Robu face exact invers: dezbină tot ceea ce prinde, iar ultimele 6 luni din PNL Timișoara sunt elocvente.

Robu este un candidat care face orice compromis pentru putere, eu sunt și rămân LIBERAL, sentiment care nu este dat de funcția de președinte ci de principii și valorile liberale.

Iubesc Partidul Național Liberal, dar mai mult decât atât, iubesc LIBERALISMUL. Revin cu detalii…”, a anunțat Tabără.

CITEȘTE ȘI: Alin Nica, demis de la șefia liberalilor din Timiș


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *