Coșmar pentru un tânăr student după ce a apelat la o prostituată de lux

prostituata

Un tânăr student trăiește un adevărat coșmar după ce a apelat la serviciile unei prostituate de lux iar întâlnirea dintre cei doi a degenerat.

Studentul, în vârstă de 19 ani, din Deva, a fost condamnat în primă instanță pentru tâlhărie după ce a lovit-o pe prostituată și a deposedat-o de banii pe care i-a plătit pentru sex.

CITEȘTE ȘI: Cristi din Banat și-a pus fanii pe gânduri: „Cum mă vreți, bărbat sau femeie?”

Neînțelegerile dintre cei doi au apărut în momentul în care tânăra a dorit să scurteze întâlnirea pentru care plătise studentul, pentru a ajunge la un alt client.

„Inculpatul a fost deranjat de faptul că persoana vătămată nu şi-a respectat înţelegerea de a petrece împreună o oră, insistând să mai rămână împreună.

CITEȘTE ȘI: Copil decedat, în Timiș, din cauza gripei

Cu toate astea, cei doi au coborât în faţa blocului, iar persoana vătămată aştepta o maşină pentru a o conduce la Orăştie, timp în care inculpatul îi reproşa femeii că nu au stat mai mult timp împreună, deşi îi plătise tariful solicitat.

Brusc, acesta i-a smuls poşeta din mână persoanei vătămate, ea a opus rezistenţă, iar în momentul deposedării, ceasul ei, aflat pe mâna dreaptă, s-a rupt şi a căzut pe asfalt.

Pentru a-şi asigura scăparea, dar şi pentru a păstra poşeta, a lovit-o puternic cu piciorul în zona inghinală, persoana vătămată a căzut la pământ, apoi tânărul a urcat în autoturismul cu care venise şi a fugit înspre casa unde locuieşte împreună cu părinţii săi”, se arată în dosarul aflat pe rolul Judecătoriei Deva.

Într-un final, prejudiciul a fost recuperat, fiind achitat de părinții studentului. Acesta din urmă a fost condamnat la doi ani de închisoare, dar sentința nu este definitivă, conform newsar.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns