Coșmar în trafic după ce lucrările au blocat total circulația pe o arteră importantă. Foto

Încă de ieri a fost coșmar în trafic în toată zona cuprinsă de la Bastion și până la intersecția străzii Cluj cu bulevardul Victor Babeș. Asta pentru că imediat după intersecția de la pasajul Michelangelo, pe sensul de mers spre Spitalul Județean,  se executau lucrări la carosabil, iar șoferii se vedeau nevoiți să se încadreze pe o singură bandă, după ce până atunci avansaseră pe trei benzi.

CITEȘTE ȘI: Vijelie în vestul țării. Imagini din timpul furtunii

Dacă ieri a fost greu, astăzi este imposibil. Cam așa s-ar putea rezuma situația din trafic, după ce încă de dimineață, circulația a fost complet închisă pe toate cele trei benzi în zona unde se efectuează lucrări.

Acum șoferii au două variante:  fie să o ia spre strada Pestalozzi, fie spre podul Mihai Viteazu, asta dacă vor să ajungă în zona de a orașului sud est a orașului, respectiv spre Spitalul Județean și străzile adiacente.

Deocamdată nu se știe când se vor finaliza lucrările de pe strada Cluj, doar că durata acestora poate fi influențată de condițiile meteo.

Dacă ați surprins imagini interesante, așteptam mesajele dumneavoastră pe pagina de Facebook Renaşterea bănăţeană sau pe adresa de mail [email protected]


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns