Coșmar în sudul Timișoarei. Oamenii au ajuns la capătul răbdării. Foto

Coșmar în sudul Timișoarei. Oamenii au ajuns la capătul răbdării. Foto

Administrația timișoreană a gândit, din nou, o serie de lucrări de reabilitare a unor artere de circulație concentrate pe aceeași zonă din oraș, parcă anume pentru a le face locuitorilor viața mai grea. Probabil că nu acesta este scopul, dar rezultatul conduce sigur într-o astfel de direcție. Ne referim acum la zona de sud a Timișoarei – Soarelui, Martirilor, Braytim, Giroc – unde situația șantierelor de la drumuri a ajuns să-i revolte pe locuitori, oamenii pierzând prea mult timp în trafic.

„La intrarea în Timișoara pe Calea Timișoarei, de ceva vreme se formează cozi interminabile, care încep de la intersecția străzii Musicescu cu Calea Martirilor și țin până la unitatea militară Giroc! Acest aspect nu se întâmpla până acum ceva vreme… Ce se întâmplă, totuși? Rugăm autoritățile să analizeze și să vină cu soluții! Chiar este un aspect care deranjează și devine o problemă mare!”, a sesizat un cititor al cotidianului nostru.

CITEȘTE ȘI: ”Voluntar pe banii voștri” – noul job din Primăria Timișoara (video)

Una dintre explicații ar fi începerea cursurilor în formă fizică, dar oamenii spun că „toate intrările în oraș au devenit un coșmar, și dimineața, și după-masa”. Ce au mai constatat locuitorii din Giroc? Că asta se întâmplă de când Strada Gospodarilor este cu sens unic și pentru că s-au construit foarte multe blocuri. „Dacă nu au vrut să continue Bulevardul Sudului până în Giroc. Atunci ar fi fost două căi de acces”, „Strada Lidia închisă, Bulevardul Sudului încă nefuncțional complet, toate astea duc la ambuteiaje. Să vezi ce este la Generală 30 dimineața” – mai scriu oamenii pe rețelele de socializare.

Din nefericire, dinspre Urseni la Școala generală 30 se ajunge prin ocolire pe bd. Rebreanu, din Zona Soarelui spre Martirilor sau Giroc, tot pe bd. Rebreanu, arterele Sudului și Mareșal Prezan (Lidia) sunt impracticabile. Singurele porțiuni asfaltate de pe Lidia se află lângă Magazinul Penny, dar acestea nu sunt legate de nici o altă stradă. Totul reflectă o anumită lipsă de viziune din partea administrației, care i-a lăsat pe locuitori în situația care este cel mai bine ilustrată de imaginile alăturate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Coșmar în sudul Timișoarei. Oamenii au ajuns la capătul răbdării. Foto

  1. Asta se intampla cand cei din administratie nu au viziune si dau autorizatii de construire haotic! Girocul ca mai toate comunele si satele din jurul Timisoarei s-au dezvoltat din punct de vedere imobiliar fiind o atractie pentru cei care voiau sa „evadeze” la casa si nu-si permiteau in TM, in timp ce infrastructura a ramas cam aceiasi doar largiri pe ici pe colo! Daca nu se gasesc solutii in cativa ani toate intrarile in TM vor avea aceiasi soarta! Primaria Giroc la ce s-a gandit cand a dat atatea avize de constructie, stia bine ca traficul Giroc-Timisoara va „exploda”!

    1. @Rodi – Primarul din Giroc este vinovat pentru dezastrul din Timisoara, sau promisiunile desarte, mincinoase ale iubitilor tai useristi, care nu sunt decat cum se vede: apa de ploaie si gropi cu noroi, santiere neterminate, lupta pentru ocuparea tuturor functiilor din administratie, afaceri personale si alte mizerii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *