Corul Avocaților din Timiș, într-un concert caritabil

Publicul timişorean va avea parte, în curând, de nou concert susținut de slujitorii legii care, pentru o seară magică, dezbracă robele și își unesc glasurile în scopuri caritabile.

Corul Avocaților din Timiș, constituit în anul 2016, și-a reluat activitatea și va oferi celor prezenţi miercuri (12 decembrie), la ora 19, la Biserica Romano-Catolică Elisabetin din Timișoara (Piața Bălcescu), un spectacol de excepție, dar și multă bucurie unor copii cu care soarta nu a fost prea darnică.

CITEȘTE ȘI: Fenomenul ‘Zombie’. Trei tineri i-au îngrozit pe oameni pe stradă (Video)

„Concertul din acest an, aflat deja la cea de-a treia ediție, va celebra Centenarul Marii Uniri prin solidaritatea din rândul colegilor, precum și prin cea a generoşilor noştri spectatori.

Donațiile colectate cu ocazia edițiilor precedente au ajutat mulți copii nevoiași prin intermediul Fundației United Way, fapt ce ne motivează să susținem cu entuziasm un nou concert sub bagheta doamnei dirijor Codruța Niculescu.

CITEȘTE ȘI: Primul spital român de oncologie pediatrică la standarde europene va fi la Timișoara

Cu emoție în suflet și în glas, vom primi publicul într-o atmosferă unică, sub cupola Bisericii, pentru a ne bucura unii de alții, dar și pentru a însenina frunțile unor micuți care au nevoie de sprijin”, a declarat fondatorul corului, avocatul Paul-Filip Ciucur.

În cadrul spectacolului vor evolua, cu un recital de colinde, 50 de copii din Timișoara și din satele din jur, reuniți special pentru promovarea cauzei sociale a evenimentului. Publicul va avea ocazia să-l asculte, de asemenea, pe basul Gelu Dobrea, solist la Opera Națională Română din Timișoara.

Intrarea la concert va fi liberă, iar donațiile se vor putea face direct în timpul spectacolului, sau în contul bancar în lei al Fundației United Way România (RO65 RZBR 0000 0600 1119 8261, Raiffeisen Bank).


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns