Coronvairus: cel mai recent bilanț în Timiș. Câte noi cazuri au fost depistate

coronavirus 5

Conform celui mai recent bilanț al Grupului pentru Comunicare Strategică, în județul Timiș sunt înregistrate 181 de cazuri de coronavirus. Față de ultimul comunicat de ieri, sunt cinci noi cazuri depistate.

STAI ACASĂ! AGIL ÎȚI LIVREAZĂ GRATUIT BUNĂTĂȚILE LA CARE POFTEȘTI

Totodată, Direcția pentru Sănătate Publică anunță că, la nivelul judeţului Timiş, în carantină instituționalizată sunt  598  persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte  936  persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

La nivel național, până astăzi, 6 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 4.057 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 406 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 157 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor și Mehedinți, au decedat.

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns