Copilă de 12 ani, arsă pe frunte cu o țigară de către o altă fată. A îndrăznit să-i ceară iubitului unei adolescente prietenia pe o reţea de socializare

Copilă de 12 ani, arsă pe frunte cu o țigară de către o altă fată. A îndrăznit să-i ceară iubitului unei adolescente prietenia pe o reţea de socializare

O copilă de 12 ani a fost arsă pe frunte cu o țigară de către o altă fată. Conflictul a apărut din cauza unei cereri de prietenie pe o reţea de socializare, pe care minora ar fi trimis-o iubitului unei alte adolescente.

Potrivit IPJ Hunedoara, în seara zilei de 6 septembrie, în jurul orei 20:10, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-au prezentat doi poliţişti locali care au sesizat că, în urmă cu pin timp, au fost informați cu privire la faptul că, pe strada Luncii a avut loc o altercație între copii.

Polițiștii locali au identificat o fată în vârstă de 12 ani, din Hunedoara, care a spus că a avut o discuție în contradictoriu cu două minore, iar una dintre acestea, în vârstă de 14 ani, a atins-o cu o țigară aprinsă în zona frunții.

Patrula de poliție locală a condus cele trei fete la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, pentru continuarea verificărilor. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe.

Conform unor surse, neînțelegerea între fete ar fi pornit de la o cerere de prietenie pe care fata de 12 ani ar fi trimis-o pe Facebook prietenului uneia dintre celelalte două fete.

CITEŞTE ŞI: Wizz Air mută unele zboruri din România, începând din 24 septembrie


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *