Copii prinși la furat. Au luat un generator și o drujbă

bărbat

Doi copii au ajuns pe mâna polițiștilor după ce au furat un generator și o drujbă. Paguba făcută proprietarului este una însemnată.

Polițiștii Secției 10 Rurale Făget  efectuează cercetări față de doi minori de 13 și 14 ani, bănuiți de comiterea unui furt dintr-o locuință situată pe raza localității Jupani, județul Timiș. În fapt, la data de 30 iunie a.c., în jurul orelor 09,15, bănuiții ar fi pătruns prin forțarea ușii de acces, într-o locuință situată pe raza localității Jupani  și din interior ar fi sustras un generator și o drujbă, cauzând un prejudiciu de 650 de euro.

Pe numele acestora a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Copii prinși la furat. Au luat un generator și o drujbă

  1. In mandru nostru judet ajuns de rahat se fura la greu daca nu stiti. Asta e tristul adevar. Daca ai o casa si nu atai in ea se sparge garantat. Se sparge si cu tine in ea, nu e problema.

Lasă un răspuns