Alexandru Krepelka, de neoprit! Pilotul timişorean a câştigat o nouă etapă în CNVC, doborând totodată recordul clasei N1 pe traseul de la Reşiţa

Alexandru Krepelka a încheiat etapa de la Reşiţa, a patra din cadrul actualei ediţii a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă pe prima poziţie la N1.

Mai mult decât atât, el a realizat cel mai bun timp din istoria actualului traseu situat în Valea Domanului la clasa N1, 2:39,430, spulberând vechiul record cu o secundă şi jumătate!

Evoluţia sa a fost apreciată de cei prezenţi la competiţia pe patru roţi desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute în oraşul-reşedinţă al judeţului Caraş Severin.

Aflat la volanul unei Honda Civic de 1.600 cmc şi 160 de cai-putere, Krepelka a fost mai rapid şi decât unii concurenţi de la clase mai puternice.

El a bifat la Reşiţa al treilea succes consecutiv în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, precedentele fiind realizate la Cheile Grădiştei şi Poiana Braşov.

Campionul en-titre de la N1 l-a devansat pe bucureşteanul Costin Popescu, principalul său rival la titlu, cu mai bine de şase secunde, cumulând cele două manşe de concurs de duminică.

„Le mulţumim pentru sprijinul acordat partenerilor noştri privaţi Mirko Peroni, Horaţiu Haţegan, Dan Lazăr, Leonard Hantig şi Cristian Rus, care ne susţin în proiectele sportive pe care le derulăm”, a punctat Alexandru Krepelka, pilot şi preşedinte la CS Krepelka Motorsport.

Următoarea etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, întrecere automobilistică organizată de Federaţia Română de Automobilism Sportiv, va avea loc în perioada 20-21 iulie la Sinaia.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns