Copii din județul Timiș se alătură Corului avocaților, într-un concert caritabil

Trei coruri de copii, unul dintre ele, cel din Bucovăț, fiind deja cunoscut la nivel național și sprijinit de Corul Național de Cameră Madrigal din România, se alătură concertului caritabil al Corului Avocaților.

Spectacolul are loc astăzi, de la ora 19, vocile lor răsunând în Biserica Romano-Catolică Elisabetin din Timișoara, unde, copiii alături de Corul avocaților, vor sensibiliza publicul în vederea strângerii de fonduri pentru copiii lipsiți de șanse.

CITEȘTE ȘI: Părinţii sunt disperaţi: O noua dependenţă face ravagii printre copiii din toată lumea

„Este deopotrivă o plăcere și o onoare pentru noi să cântăm împreună cu peste 50 de copii cu voci absolut divine.

Corul Together este format din copii de la Școala Gimnazială Nr. 2 și 25 din Timișoara și copii ai Școlii gimnaziale din Bucovăț.

Acest cor a luat ființă de curând, dar copiii școlii din Bucovăț au deja experiență. De curând au fost selectați împreună cu domnul profesor Alex Daniel Milencovici și au reprezentat România la Festivalul European Joy of Europe din Serbia, fiind singura școală din mediul rural din Europa care a reușit să se califice.

CITEȘTE ȘI: S-a surpat asfaltul între Neudorf şi Timiş

În prezent, ei fac parte din Programul Național CANTUS MUNDI fiind sprijiniți de Corul Național de Cameră Madrigal din România.

Alături de Madrigal copiii au urcat pe scenă la București și au fost dirijați de maestrul Ion Marin, fiul regretatului Marin Constantin și Anna Ungureanu, actualul dirijor al Madrigalului.

Sunt niște voci extraordinare, cu potențial internațional” a spus avocatul Paul Ciucur, inițiatorul Corului Avocaților.

CITEȘTE ȘI: O nouă asociere în România, după apariţia Alianţei Vestului: A fost anunţată Provincia Transilvania de Nord

Intrarea este libera, donatiile se pot face direct in timpul concertului sau in contul bancar in lei al Fundatiei United Way Romania (RO65 RZBR 0000 0600 1119 8261, Raiffeisen Bank), partener charity al evenimentului.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns