Copii bolnavi de varicelă, printre pasageri în avion. Mama lor a fost convinsă abia după o oră să coboare din aeronavă

Au fost momente tensionante într-o cursă aeriană Timişoara-Bucureşti. O mamă şi doi copii bolnavi de varicelă au creat haos în avion. Totul s-a declanşat la îmbarcare, când pasagerii au observat că doi copii aveau o erupţie pe piele şi au alertat personalul. Mama celor două fetiţe nu a vrut, sub niciun chip, să părăsească aeronava. Mai bine de o oră, copiii contagioşi au stat în avion, împreună cu ceilalţi pasageri.

CITEȘTE ȘI: Facilităţi la introducerea gazului

Mai mulţi pasageri ai unei curse Timişoara-Bucureşti au alertat personalul de la bordul avionului după ce au observat că două fetiţe aveau bubițe pe piele.

Căpitanul aeronavei a cerut mamei să prezinte documente care să ateste că fetele pot călători și a solicitat prezența medicului de pe aeroportul din Timișoara.

Potrivit stiri.tvr.ro, femeia nu avea un asemenea aviz și a cerut timp pentru a lua legătura la telefon cu medicul personal. A refuzat să coboare din avion.

CITEȘTE ȘI: Trafic blocat pe două drumuri naționale din Banat

Pasagerii au încercat să se distanțeze de cei doi copii și au stat în fața și în spatele avionului. Abia după o oră, personalul de la bord a reușit să o convingă pe femeie să părăsească avionul.

Tarom nu comentează oficial incidentul de la Timișoara. Aeronava ar fi trebuit să decoleze la ora 19:15, dar a zburat spre București cu 1 oră și 5 minute întârziere.

CITEȘTE ȘI: Teodora Paula Dumitrache: ”Anonimă” în Timișoara, apreciată din America până în Coreea de Sud

Varicela e o boală contagioasă, care se transmite prin contact direct, dar și pe cale aeriană, scrie romaniatv.net.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Marius 18 iunie 2018
Nesimtita. Sa o dea in judecata toti cei care vor avea de suferit din cauza atitudinii iresponsabile a "doamnei" Si in plus, Protectia Copilului sa o actioneze in judecata pt rele tratamente aplicate minorului ! Copii trebuiau sa stea in pat, nu sa ii plimbe prin avioane/aeroporturi, inconstienta de "mama".Se aude cine trebuie sa auda ? Sesizati-va, institutii ale statului nostru.