Copacii de pe marile bulevarde din Timișoara, pericol public

crengi cazute

După cum a avertizat în mai multe rânduri publicația noastră, o serie de copaci din urbea de pe Bega se pot transforma rapid într-un real pericol public, atât pentru pietoni, cât și pentru autovehicule.

CITEȘTE ȘI: Vine gerul Bobotezei. Un val de aer polar aduce temperaturi de -16 grade, în România

Locurile de parcare plătite prin sistemul TimPark nu asigură nici ele mai multă siguranță pentru mașini, după cum se poate observa din imaginile alăturate, surprinse pe Bulevardul Revoluției.

Din fericire, de această dată, nimeni nu a fost rănit, iar autoturismul nu pare avariat din cauza crengii căzute pe capotă.
crengi cazute1
Nu se știe, însă, ce se va întâmpla la următorul incident de acest tip, în altă zonă a Timișoarei, pentru că, după cum se știe, ninsoarea de la jumătatea lunii trecute le-a dat de furcă multor proprietari de mașini, iar despre furtuna din septembrie 2017 nici nu mai are rost să amintim, pentru că se cunosc foarte bine consecințele ei tragice.

CITEȘTE ȘI: Românul Tudor Simionov a murit, la Londra, apărând prinţi arabi și milionari la o petrecere VIP „sălbatică”, în care „totul era permis”

Având în vedere că toate aceste incidente se petrec pe domeniul public, responsabilitatea în privința evitării lor îi revine, fără dubiu, municipalității timișorene. La nivelul acesteia există contracte pentru îngrijirea spațiilor verzi și toaletarea copacilor, încheiate cu mai multe firme.

Rămâne, însă, o linie foarte fină între mutilarea ori sacrificarea inutilă a copacilor și toaletarea lor pentru a evita accidentele…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Copacii de pe marile bulevarde din Timișoara, pericol public

  1. Horticola taie frunze la caini nu trece nici macar o data pe a pe strazi sa vada ce putregaiuri de crengi se pot prabusi in orice moment peoameni sau masini. In schimb vesnicul director doctor in horticultura Dragila se ocupa doar de ghivecele cu floricele de la pasaje sa ii cante in struna lui Robu astfel incat sa iasa la pensie din fotoliul de director

Lasă un răspuns