Copaci căzuţi în mai multe zone ale judeţului şi balize rupte pe autostradă, în urma furtunii din această seară

furtuna 8

Ploaia torenţială şi furtuna care s-au abătut, vineri seara, asupra unei părţi a judeţului Timiş au provocat spaimă în rândul cetăţenilor.

Pe Autostrada Timişoara – Lugoj s-a circulat cu viteză redusă, din cauza vântului puternic, care a rupt mai multe balize ce despart cele două sensuri de mers.

Tot pe autostradă, două tiruri s-au răsturnat din cauza vijeliei.

tir rasturnat 1

Traficul a fost îngreunat şi la ieşirea din Arad spre Timişoara, mai mulţi copacii fiind doborâţi peste şosea. Alţi pomi au căzut pe diferite şosele din judeţul Timiş.

Probleme majore au fost şi pe şoseaua Arad-Pecica.

În Timişoara, traficul s-a desfăşurat cu dificultate în câteva intersecţii, din cauza faptului că semafoarele nu mai funcţionau.

Potrivit unei postări pe Facebook, de pe clădirea aflată în construcţie lângă Iulius Mall s-au desprins bucăţi imense de materiale, care au căzut în parcare.

vijelie1

În Lugoj, acoperişul şcolii Textila a fost smuls, căzând peste două imobile.

În Timişoara, pompierii au intervenit în zona Lipovei, unde copacii au căzut peste câteva maşini parcate provocând distrugeri.

De asemenea, între Lovrin şi Şandra au căzut stâlpi de telefonie mobilă, fiind necesară intervenţia cadrelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al Judeţului Timiş pentru degajarea carosabilului.

 

Foto: Facebook Info Trafic Jud. Timiş

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns