Contracte noi pentru gunoi

retim 1

Federația Asociațiilor de Locatari Timișoara (FALT) informează asociațiile de locatari/proprietari și persoanele fizice cu privire la faptul că Retim Timișoara va presta în continuare serviciul de colectare, transport, depozitare a deșeurilor menajere în municipiu, pe baza unui contract încheiat cu ADID (Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri) Timiș pe o perioadă de zece ani.

Ca urmare a noului contract câștigat de Retim în Timișoara, urmează în perioada următoare să se încheie noi contracte cu utilizatorii (asociații de locatari/proprietari, persoane fizice, agenți economici).

CITEȘTE ȘI: Viața lui Cătălin s-a stins pe Facebook! Era la volan și stătea pe telefon, iar ultimul mesaj a fost trimis de mama acestuia

FALT a inceput negocierea noului contract ce urmează a se încheia cu fiecare utilizator, iar în momentul în care se va accepta un contract corect va informa din nou cetățenii pentru a se semna noul contract sau, după caz, de a nu semna acel contract , dacă el conține unele prevederi care nu pot fi acceptate.

Până la momentul în care se clarifică sau nu prevederile contractului FALT roagă asociațiile de locatari/proprietari să dea curs solicitării Retim de a pregăti anumite aspecte necesare încheierii noului contract.

În acest sens se vor purta discuții cu fiecare asociație în parte, referitor la numărul de persoane, numărul de pubele, pubele care nu mai corespund, insuficiente, intervalul în care se ridică gunoiul, alte probleme ce le au asociațiile. FALT precizează că stabilirea exactă a numărului de persoane este foarte importantă atât timp cât tariful pe persoană depinde de raportarea corectă a numărului de persoane.

FALT așteaptă ca asociațiile de locatari/proprietari și persoanele fizice care au probleme în relația cu Retim să le sesizeze, pentru a le putea discuta cu conducerea firmei și a găsi o rezolvare cât mai corectă. Sesizările vor fi depuse în scris, cât mai bine documentate, pentru a putea fi prezentate celor în măsură să le rezolve.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *