Contract de 300 de milioane de dolari pentru Johnny Depp după ce a câştigat procesul cu Amber Heard. Producătorii îl vor din nou în „Piraţii din Caraibe”

Contract de 300 de milioane de dolari pentru Johnny Depp după ce a câştigat procesul cu Amber Heard. Producătorii îl vor din nou în "Piraţii din Caraibe"

Contract de 300 de milioane de dolari pentru Johnny Depp după ce a câştigat procesul cu Amber Heard. Producătorii îl vor din nou în „Piraţii din Caraibe”

Cei de la Disney îl vor, din nou, pe Johnny Depp în rolul căpitanului Jack Sparrow din Piraţii de Caraibe.

Actorul fusese scos din cărţi odată cu acuzaţiile de violenţă domestică aduse de Amber Heard, dar – odată ce a câştigat procesul de calomnie – a devenit, din nou, dezirabil pentru producţiile destinate tinerilor.

CITEȘTE ȘI: Unul dintre cei mai străluciți dascăli ai Timișoarei a plecat într-o stea…

Compania Disney este dispusă să îi ofere 300 de milioane de dolari pentru a reintra în rolul celebrului pirat.

In timpul procesului, Johnny Depp a fost întrebat de avocata fostei sale soţii dacă ar accepta să revină în distribuţia Piraţilor din Caraibe pentru 300 de milioane de dolari, conform observatornews.ro.

Iar răspunsul actorului a fost scurt: „Nu,!” aşa că presa mondenă face acum ironii la adresa actorului şi sugerează că negocierile ar trebui să pornească de la 301 de milioane de dolari.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns