Contract-angajament al candidatului ALDE la Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin

titu bojin 4

Dragi timișeni,

Mă angajez în fața dumneavoastră ca în următorii patru ani să lupt pentru fiecare sat din județul Timiș astfel încât să nu mai avem școli fără apă curentă și canalizare și nici drumuri de pământ. Este contractul meu cu dumneavoastră, iar, dacă voi fi ales în funcția de președinte al Consiliului Județean, timp de patru ani obiectivul meu va fi aducerea satului timișean la nivel european. Banatul trebuie să intre într-o dinamică nouă de dezvoltare, iar Timișul poate reprezenta motorul modernizării.

În ultima perioadă s-au dezvoltat unele zone urbane și periurbane, însă e nevoie să ridicăm standardul de viață al cetățenilor din fiecare comună, sat. Localitățile din jurul Timișoarei și Lugojului au cunoscut o dezvoltare relativ accelerată, ceea ce este salutar, însă nu suficient. Avem zeci de mii de oameni care locuiesc în mediul rural, pentru care e nevoie de o strategie de dezvoltare și modernizare.

Am experiența necesară pentru a moderniza total Timișul. Mi-am pus semnătura pe proiecte majore în acest județ: modernizarea Spitalului Județean Timișoara, pista de biciclete spre Serbia de pe malul Begăi, reabilitarea Nodului Hidrotehnic de la Sânmihaiu Român, asfaltarea a peste 450 de kilometri de drumuri județene și multe altele.

Candidez din partea ALDE pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș. Mă găsiți pe poziția numărul 2, pe listele electorale.

 

Cu respect,

 Titu Bojin

Realizat de SC TIMPRESS SA

Comandat de ALDE Timiș

Cod mandatar financiar 21200063


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *