Continuă campania de donare de sânge inițiată de un tânăr timișorean

Dani Sirbu

Dani Sîrbu, un tânăr profesor timișorean, care le predă copiilor înotul, continuă și în această luna campania de donare de sânge ”Viață din sângele meu”, cu scopul de a veni în ajutorul micuților bolnavi care se află pe patul de spital.

”Direcționarea populației înspre fapte bune nu trebuie să se sfârșească nici în Luna Iubirii. Astfel, în perioada 26 -27 februarie, cei care vin la Shopping City Timișoara pot salva vieți cu propriul sânge. Între orele 8 – 13, lângă casele de marcat Carrefour (aproape de magazinul Noriel), echipe medicale specializate de la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara sunt pregătite să se implice alături de eroii donatori în acordarea șansei la viață. Schimbarea a început cu primul donator și continuă cu toți cei care vor fi acolo să susțină viața”, susține Dani Sîrbu.

Profesorul timișorean a organizat o campanie similară și la jumătatea lunii ianuarie, iar pentru acțiunea sa Societatea Română de Anestezie Terapie Intensivă i-a acordat o diplomă de onoare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns