Constantin Ostaficiuc, la un pas de verdictul final

ostaficiuc 1

Istoria se repetă în ceea ce-l privește pe Constantin Ostaficiuc, fostul președinte al Consiliului Județean Timiș în perioada 2008-2012.

După ce a fost condamnat de Curtea de Apel Timișoara la opt luni de închisoare cu suspendare într-un dosar în care a fost judecat pentru conflict de interese, fiind acuzat că a atribuit în mod ilegal un contract de concesiune firmei Ornella Design, administrată de fiica și ginerele acestuia, în Parcul Industrial Tehnologic din Timișoara, la finalul anului trecut, Tribunalul Timiș l-a condamnat la patru ani și șase luni de închisoare într-un alt dosar, în care a fost judecat împreună cu alți nouă inculpați, fiind acuzat de abuz în serviciu pentru finanțarea echipei ”Poli” în perioada mandatului său de președinte al CJT.

Totodată, el a fost obligat de prima instanță la plata în solidar cu fostul secretar al instituției, Petrișor Nădăștean, la 9.950.000 de lei. Atât procurorii, cât și inculpații au atacat sentința, iar acum judecătorii Curții de Apel Timișoara urmează să dea un verdict.

Inițial, acesta urma să fie anunțat la începutul acestei săptămâni, însă completul de judecată a decis să îl amâne cu încă 15 zile, conform procedurii penale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Constantin Ostaficiuc, la un pas de verdictul final

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *