Constantin Cocheci, numit director general al STPT. Cine este noul director adjunct?

Dominic Fritz: „Am obținut cea mai mare finanțare europeană din istoria orașului”

Consiliul de Administrație al Societății de Transport Public Timișoara a adoptat, joi, 29 septembrie, cu unanimitate de voturi, decizia de numire în funcția de director general provizoriu a lui Constantin Cocheci, începând cu data de 30 septembrie.

CITEȘTE ȘI: Planul meschin al administrației Fritz de a-l compromite pe viceprimarul Tabără: ”Să-i dăm cu cumnatul în cap!”

„Durata mandatului lui Constantin Cocheci va fi de patru luni, începând cu data de 30.09.2022, până la finalizarea procedurilor de selecție pentru ocuparea postului de director general al Societății de Transport Public Timișoara (STPT).

În aceeași ședință, fostul director general provizoriu, Patriciu Rușeț, a fost numit director general adjunct provizoriu al societății.

Absolvent al Facultății de Mecanică, Constantin Cocheci are experiență managerială în domeniul privat de peste 20 de ani, în cadrul unor companii din domeniile energiei și construcțiilor.

CITEȘTE ȘI: Cătălina anonima. Avem numele persoanei care l-a reclamat la poliție pe directorul SC Piețe SA Timișoara

De asemenea, Constantin Cocheci a fost director de operațiuni în cadrul companiei AEM și președinte al directoratului AEM S.A.”, a transmis STPT.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *