Cătălina anonima. Avem numele persoanei care l-a reclamat la poliție pe directorul SC Piețe SA Timișoara

catalina 1

Cătălina anonima. Avem numele persoanei care l-a reclamat la poliție pe directorul SC Piețe SA Timișoara.

E mare scandal la SC Piețe SA Timișoara, după o lovitură bine orchestrată din interior.

Pe adresele mai multor redacții a fost trimis, ieri, un comunicat în care directorul societății, Liviu Cocean, era acuzat de mai multe fapte cu iz penal.

În acest sens, a fost invocată și o plângere la poliție, fără a se spune cine a făcut-o.

CITEȘTE ȘI: Anchetă după apariţia în mediul online a unor imagini cu o fată de 15 ani bătută de o alta de 17 ani, în timp ce tatăl agresoarei filma 

Cocean a replicat imediat, aducând, la rândul lui, acuze împotriva celor care îl vor plecat din fruntea SC Piețe SA. Aceștia din urmă l-au făcut pe director hoț, l-au acuzat de delapidare și gestiune frauduloasă și de multe alte infracțiuni.

Cocean a zis de cei care au făcut plângerea că sunt corupți, grup organizat și că cer contracte cu dedicație.

Pe scurt, cele două tabere s-au acuzat de toate relele din lume, dar nu s-au jignit!

Redăm, totuși, un paragraf din postarea lui Liviu Cocean către acuzatori: ”Pe voi, grup organizat, nu vă iert! V-am stat în calea impunerii unui contract menit să îngroape financiar PIEȚE S.A. și mai că nu m-am pus în genunchi în fața voastră ca să vă gândiți și la binele acestei societăți…văzusem deja ce ați făcut cu Colterm”.

Reiese clar că în spatele acestei lucrături stau persoane din USR, mai ales că Liviu Cocean a vorbit și despre ”concursul cu cântec” organizat pentru ocuparea funcției de director adjunct, în care a fost instalată userista Cătălina Jahn.

Cocean are dreptate, pentru că plângerea la poliție nu este anonimă, ci a fost făcută chiar de Cătălina Jahn, directoarea adjunct, care probabil dorește să-l îndepărteze pe Liviu Cocean, pentru a prelua ea funcția de director plin.

Publicăm, deocamdată, doar fotocopia după numărul de înregistrare de la IPJ Timiș, ca să se știe clar că avem plângerea.

E limpede că directoarea Cătălina Jahn  are girul conducerii partidului, pentru că acțiunea de compromitere a lui Cocean a avut toate elementele unei execuții bine orchestrate: plângere la poliție, mailuri la presă, culmea, tocmai cu o zi înainte de ședința AGA de la SC Piețe SA, care are loc chiar astăzi și unde este de așteptat să se ceară demisia lui Cocean.

Evident, nu pentru că a refuzat să dea contracte pentru clientele USR, ci pentru delapidare, că doar nu e cazul să-l jignească!

Vorbea aceea, ”s-o facem cinstit, ca între noi escrocii”.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *