Consătenii lui Blaga, pe listele lui Robu

blaga 1

Ori de câte ori se pune problema desemnării unor candidaţi, PNL Timiş introduce anumite criterii de performanţă care ar trebui să stabilească persoanele abilitate să reprezinte filiala.

pirtea marilenS-au făcut tot felul de punctaje, cu calcule matematice, după merite profesionale, politice sau de imagine.

În final, au rezultat nişte liste care au fost propuse alegătorilor. Acest mod de lucru este valabil şi la alegerile parlamentare din 11 decembrie, numai că, de data asta, a apărut un criteriu nou, care răstoarnă toate ierarhiile de până acum.

Pare de necrezut, dar primele poziţiii de pe lista PNL Timiş sunt pe cale de a fi antamate pe bază de considerente geografice.

popoviciuAstfel, trei candidaţi de top ai filialei provin din aceeaşi localitate, satul Petrileni din judeţul Bihor!

Vasile Blaga se trage din această localitate şi e anunţat drept cap de listă la senat. La camera deputaţilor, prima poziţie revine tot Petrileniului, prin Marilen Pirtea, rectorul Universităţii de Vest.

La fel, e dat ca sigur pe loc eligibil şi Alin Popoviciu, care, să vezi coincidenţă, e tot din Petrileni!

Trebuie să recunoaştem că vorbim de o localitate cu totul specială, cu un nebănuit potenţial politic, un fel de Caracal al Crişanei, care scoate personalităţi pe bandă rulantă.

Rămâne de văzut cum vor primi timişenii această infuzie bihoreană.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *