Campionat de padel la Dumbrăviţa

padel

Padel = sport de echipă, distractiv şi uşor de învăţat. Poate fi practicat indiferent de vârstă, sex sau condiţie fizică.

Este cunoscut ca fiind sportul ce îmbină punctele forte întâlnite în tenis şi squash, devenind varianta mai prietenoasă a acestora… un sport de socializare ce te cucereşte instant! Campionatul Americana Chocolate Padel Cup este primul campionat de padel care îmbină armonios rezultatele sportului de echipă cu efectele benefice ale ciocolatei!

Competiţia organizată de brandul de ciocolată Americana în colaborare cu Teren Padel şi Padel Center se adresează începătorilor şi avansaţilor, se bazează pe spiritul de echipă, dorinţa de distracţie şi pofta de… ciocolată! Turneul se va desfăşura sâmbătă, 10 septembrie, începând cu ora 9, în cadrul singurei baze sportive de padel din vestul ţării, în Dumbrăviţa, pe strada Praga, colţ cu strada Bucureşti. Competiţia va avea două categorii, masculin şi feminin, iar finaliştii ambelor echipe vor pleca acasă cu echipamente sportive BullPadel puse la dispoziţie de sponsorul turneului: Teren Padel (www.terenpadel.ro).

Toată lumea câştigă

Pentru că ciocolata ne face vicioşi, păcătoşi, sănătoşi şi fericiţi, fiecare participant din cadrul turneului va primi premii dulci de ciocolată iar finaliştii vor avea parte pe lângă echipamentele sportive BullPadel, şi de alte surprize!

Regulile jocului

Padel-ul se joacă pe un teren înconjurat de pereţi din sticlă şi un fileu aşezat pe mijloc. Jocul este format întotdeauna din două echipe a câte doi jucători.

În padel se utilizează o paletă cu design unic, fără corzi, iar punctajul este aidoma celui folosit în tenis. Uşurinţa şi divertismentul sunt secretele succesului sportului padel, care se practică de cel puţin zece milioane de persoane în lume. Cei care nu au încercat să joace padel până acum au posibilitatea să o facă în cadrul bazei sportive Padel Center din Dumbrăviţa. Mai multe detalii găsiţi la padelcenter.ro.

Relaxare în familie

Alături de energia competiţiei, ziua evenimentului va fi una de relaxare. Familiile sunt bine-venite, atât participanţii campionatului de padel cât şi susţinătorii vor avea posibilitatea de a se relaxa jucând fotbal sau tenis, la preţuri speciale. Padel Center dispune şi de o sală de forţă dotată cu aparate de ultimă generaţie.

Înscrierea în competiţie

Înscrierea la turneul Americana Chocolate Padel Cup este gratuită. Înscrierile în campionat se fac până în ziua turneului inclusiv sau printr-un e-mail transmis la adresa: [email protected]. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul telefon: 0730 166 365. În caz de vreme nefavorabilă, competiţia se va desfăşura duminică, 10 septembrie, în aceeaşi locaţie şi de la aceeaşi oră.

Americana Chocolate Padel Cup este un eveniment organizat cu entuziasm de către Padel Center Dumbrăviţa (www.padelcenter.ro), prima baza sportivă cu terenuri de padel din vestul ţării, TerenPadel (www.terenpadel.ro), constructor şi susţinător al acestui sport în România, şi brandul de ciocolată Americana (www.interconecter.ro).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *