Concurs de fotografii vechi, ”îndrăgostite”

Concurs de fotografii vechi, ''îndrăgostite''

Reprezentanții Muzeului Național al Banatului îi provoacă pe timișoreni să scotocească prin albumele cu poze vechi de familie şi să se înscrie cu ele la cea de-a doua ediţie a concursului ”Îndrăgostiți de Amintiri”.

”Arată-ne ce-nsemna pe vremuri dragostea, trimițându-ne o fotografie din colecția ta! Deschide cufărul cu amintiri, alege o fotografie <<îndrăgostită>> și trimite-ne-o pe e-mail. Ți-am pregătit premii în valoare de 2.500 de lei, dar și o expoziție cu vernisaj.

Ce trebuie să faci pentru a intra în competiţie? Trimite pe [email protected] o fotografie <<vintage>> (din arhiva proprie) care să simbolizeze <<îndrăgostiții>>. Adaugă-i o scurtă descriere, să primească șarmul semnăturii tale. Vor fi luate în considerare doar fotografiile dinainte de anii ’90. Nu uita să specifici în e-mail numele și prenumele, vârsta și numărul de telefon.

Termen limită: miercuri, 23 februarie 2022, ora 12.

Toate fotografiile vor fi postate pe paginile de Facebook și Instagram ale muzeului și vor putea fi votate până marți, 1 martie, la ora 12.00. Anunțarea câștigătorilor o vom face 2 ore mai târziu – în funcție de numărul voturilor primite ( Fb+Insta).

CITEȘTE ȘI: Ateliere creative la Muzeul Național al Banatului. Accesul este gratuit

Vor fi trei premii, cinci mențiuni: Premiile sunt în valoare de 2.500 lei, după cum urmează: locul I – sculptură tematică a unui artist local, locul II – tablou tematic al unui artist local, locul III – cărți oferite de Muzeul Național al Banatului, iar câştigătorii mențiunilor vor primi pachete promoționale MNaB (agendă, calendare, pix); fiecăruia dintre cei opt câștigători i se va oferi o diplomă de participare, iar primele 30 de lucrări vor fi selectate în vederea organizării unei expoziţii tematice”, anunţă cei de la MNaB.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns