Ateliere creative la Muzeul Național al Banatului. Accesul este gratuit

Ateliere creative la Muzeul Național al Banatului. Accesul este gratuit

Duminică, 13 februarie, în 10 – 11, 12 – 13, respectiv 14 – 15, Muzeul Naţional al Banatului, organizează workshop-uri cu acces gratuit pentru cei mici. Înscrierile se fac la numărul de telefon 0786.683.485, grupurile de participanţi urmând să fie formate din maximum şase copii.

”Tema primului atelier din luna februarie este creația vestimentară. Duminică vom învăţa cum să creăm o rochie din materiale diverse, folosind culori și bucăți din ziare, fotografii, agrafe şi tehnica origami.

Caracterul educativ al acestor întâlniri se îmbină cu activități atractive pentru cei mici, atelierul având ca scop stimularea creativității și descoperirea înclinațiilor native. Astfel, în această întâlnire copiii vor lua contact cu noţiuni de colaj și origami. La finalul fiecărui atelier aceştia vor putea lua acasă propriile creaţii.

După o scurtă introducere în lumea modei și în cea a expoziției <<Muze la muzeu>>, vom crea împreună o lucrare. Aceasta poate fi un cadou special pentru cineva drag, sau poate deveni chiar un decor elegant pentru casă, realizat de copilași.

CITEȘTE ȘI: Scade numărul cazurilor noi de COVID: 18.751 de infectări în 24 de ore

Cei mici vor experimenta în grup diferite emoţii și idei pe care vor învaţă să le exprime în tehnica aleasă de ei. Împreună vom realiza propriile noastre povești, doar că sub formă de creații extrem de grăitoare. Vă așteptăm cu nerăbdare!”, anunţă cei de la MNaB.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns