Comuna Şag, în plină expansiune. Ce vrea să facă noua administraţie

sag

Comuna Şag este în plină dezvoltare. Tot mai mulţi timişoreni îşi ridică imobile în localitatea care se află la doar câţiva kilometri de municipiul de pe Bega. În ultimii ani, numărul localnicilor a crescut semnificativ şi odată cu aceştia şi numărul copiilor.

Aşa se face că în comuna timişeană sunt tot mai mulţi copii. Florin Luca, viceprimarul localităţii, ne-a declarat că e nevoie de o creşă nouă, cu 40 -60 de locuri. Pentru ridicarea noii investiţii sunt necesare fonduri europene, ca urmare în prezent se lucrează la proiect. Construcţia va fi amplasată lângă sediul primăriei. Neîncăpătoare a devenit şi grădiniţa, care, cu toate că beneficiază de condiţii moderne, are nevoie de extindere.

florin luca„La unitatea de învăţământ preşcolară vin şi foarte mulţi copii din Timişoara, pentru că părinţii lor lucrează în Şag”, a precizat viceprimarul.

În ceea ce priveşte şcoala gimnazială din comună, un corp de clădire, respectiv cel în care se află sala de sport, aparţine bisericii romano-catolice.

În prezent, reprezentanţii primăriei din Şag poartă discuţii cu cei ai Episcopiei romano-catolice pentru cumpărarea acesteia, pentru ca mai apoi să o amenajeze.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *