Comuna din Timiş cu cel mai mare… apetit sexual

În judeţul Timiş, există o comună unde natalitatea înregistrează o dinamică spectaculoasă. Atât de mult a crescut populaţia, încât în ultimii şase ani au fost construite nu mai puţin de 276 de case noi!

De asemenea, există peste 600 de cereri pentru terenuri pe care tinerii vor să-şi construiască locuinţe, având intenţia de a se stabili aici.

Comuna la care facem referire este Darova, în care 20 la sută din totalul populaţiei este de origine ucraineană.

De fapt, după cum spune primarul Sorin Tilihoi, 70 la sută din noile case construite sunt ale cetăţenilor ucraineni. Aceste familii sunt extrem de numeroase şi au nevoie de locuinţe noi, pentru că nu mai pot trăi în vechile case părinteşti.

Citeşte şi: Primăria unei comune din Timiş oferă tinerilor zeci de parcele pentru case

„Sunt familii şi cu 16-17 copii”, spunea primarul, precizând că unii au plecat în străinătate, dar s-au întors căsătoriţi şi… cu copii!

Citeşte şi: MARELE JAF din bani publici. Prejudiciu de 2.5 miliarde de euro, creat în TIMIŞ de primării, spitale, firme şi alte instituţii cu acces la robinetul bugetar

În astfel de condiţii, primăria încearcă să realizeze un PUZ pentru 60-70 de locuinţe, însă se loveşte de poziţia Ministerului Agriculturii, care refuză un schimb de terenuri ce ar permite proiectul imobiliar.

9 Comments
Adrian 13/03/2019
Spor la treaba collega, e un titlu bun care atrage atentia ! Ca lumea la asta reactioneaza !!!😁😁😁
Dan A. 27/05/2018
"Renasterea", v-ati infratit cu "Realitatea"?
gyusy 27/03/2017
CHIAR II CITEAM PE BERBECII ASTIA . ACUM SI EVER !VA PUPA TATI.
Ana-Maria 25/03/2017
Am terminat facultatea de Științe politice, Filosofie și Stiințe ale comunicării, specializarea: comunicare și relații publice, CRP și acum sunt la master la Comunicare și mediere in conflicte sociale, dar așa titlu nu am văzut și nu am dezbătut pe toată perioada studenției. Nu e deloc profesional și nu as spune ca aveți vreo școala in acest domeniu. Mai am un singur cuvânt de spus ce va poate caracteriza "munca": RUȘINE!
Tilihoi Sorin.. 25/03/2017
E jenant domnule Florescu...ca ati putut da un asa titlu unui articol, luat din conferinta de presa de la PNL..... Si atunci va intrebati ce avem cu ziaristii?
geo 25/03/2017
Super Vasile....Florescu ate intotdeauna titluri care nu stirneste....ci socheaza........reportajul se referea la totul altceva......pacat
Vasile 24/03/2017
Apetit =poftă! Cam nefericită această exprimare pentru un cotidian care se respectă! Adică ucrainenii din Darova au o poftă sexuală crescută. Bravo lor! Cei pe care îi menționați că au 16-17 copii aparțin unei religii care nu le permite utilizarea mijloacelor contraceptive.Deci,puteați spune că a crescut populația fără acest titlu de ziar monen.??