Comuna în care nu se fură biciclete. Localnicii le ţin pe stradă, fără lacăt

comlosu mare 2

Zeci de localnici dintr-o comună timişeană își lasă bicicletele vizavi de primăria comunei, apoi se urcă în autocare și pleacă la muncă. Doar una-două biciclete sunt asigurate, restul neavând nici un sistem de siguranță. Cu toate acestea, nu se fură.

”Le lăsăm aici că bat camerele de supraveghere”, spune o localnică din Comloşu Mare, deși spre ele sunt ațintite și privirile vigilente ale… funcționarilor publici. Femeia care ne povestește despre siguranța vehiculelor și-a asigurat, totuși, bicicleta. Și copiii care merg la școală își parchează vehiculele pe două roți în aceeași locație.

biciclete 6

Diferențele dintre bicicletele adulților și cele ale școlarilor sunt vizibile, nu doar fizic, ci și prin modul în care sunt… aranjate, cei mai mici iubitori de pedalare fiind mai… dezordonați. Culmea este că, în timp ce bicicletele sunt în siguranță vizavi de sediul primăriei, parcul copiilor este ”atacat” de vandali.

”Eu îi iau de la școală și îi las să se joace în parcul grădiniței. Primăria a făcut parcul ăsta, dar copiii mai mari l-au distrus. Nu știu de ce, este o gașcă în comună care face probleme”, spune mama a doi copii de școală primară.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Comuna în care nu se fură biciclete. Localnicii le ţin pe stradă, fără lacăt

  1. …pai si tu esti platit, platita pentru astfel de articol?…pacat…ala e locul de unde NU pot fi furate…exista camere de luat vederi peste tot…si mai mult de atat, este in centru localitatii…

Lasă un răspuns