Computerul tomograf al Clinicii de Diagnostic Imagistic Neuromed funcționează din nou

neuromed 11 mai

Clinica de Diagnostic Imagistic Neuromed este pregătită pentru a-și sprijini în continuare pacienții săi care necesită investigații prin Computer Tomografie (CT).

Din dorința continuă de a evolua și de a acorda cel mai bun tratament posibil, precum și cel mai specific și exact diagnostic, noul aparat situat la cele mai înalte cote de performanță în imagistica medicală, SOMATOM Definition Edge 128 aduce o revoluționare în sistemul medical timișorean.

Vizualizarea celor mai fine detalii în întreg câmpul de scanare, cu o doză mult mai redusă de radiații este doar unul dintre beneficiile aparatului.

Noul CT aduce o mai mare precizie în imagistică cardiacă și vasculară și o sporită încredere a cadrelor medicale în evaluarea investigației.

Spectrul beneficiilor nu se oprește doar aici: aparatul oferă un acces complet la toate aplicațiile clinice, reduce radical timpul de scanare și diagnostic imagistic.

Programările se pot face la numărul 0256 292 637. Clinica de Diagnostic Imagistic Neuromed își are sediul pe Bd. 16 Decembrie 1989 nr. 43.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *