Compania ”Azur”, un nou poluator al Timișoarei!

Firma ”Continental” are motive de bucurie: nu mai este arătată cu degetul ca fiind singura mare poluatoare din Timișoara, având, de acum, drept concurentă firma ”Azur”.

Ghinionul acesteia din urmă este că e amplasată în vecinătătatea cartierului în care locuiește primarul Timișoarei. Nicolae Robu s-a arătat foarte deranjat de mirosul pe care l-a simțit când venea acasă, fapt pentru care a emis o notă internă către direcțiile de urbanism și de mediu din primărie, pentru a lua măsuri cu privire la acest fenomen nociv.

Ca și când nu era de ajuns pentru ”Azur” să-l aibă vecin pe Robu, s-a nimerit ca în apropiere să locuiască și europarlamentarul Maria Grapini, care, la rându-i, a luat poziție față de poluarea din zonă. Grapini spune că mirosul de la ”Azur” este insuportabil și că le-a atras atenția celor de la firmă cu privire la amenzile de mediu pe care le riscă prin noua politică europeană.

Paradoxal în această activitate de poluare este că, deși ”Azur” are doi adversari declarați, aceștia nu comunică între ei. Astfel, Maria Grapini susține că l-a atenționat pe Nicolae Robu cu privire la ceea ce se întâmplă la ”Azur”, însă primarul nu a luat-o în serios și nu i-a răspuns. De-abia după ce și-a băgat, personal, ”nasul” la firma ”Azur”, Robu a luat poziție.

Nu același lucru l-a făcut și firma incriminată. Monica Jula, asistent al managerului general de la ”Azur”, a dat un răspuns care poate fi analizat la cursurile de PR: ”Vom trimite noi un comunicat atunci când va fi cazul”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns