Colterm susține că a reînceput furnizarea agentului termic. Ce spun timișorenii

Locuitorii unui alt mare oraș din România vor sta în frig. Primăria nu mai are bani pentru gaz

Colterm susține că a reînceput furnizarea agentului termic, însă căldura și apa caldă nu au ajuns încă în casele celor mai mulți dintre timișoreni.

„Începând din seara de joi, 28 octombrie, COLTERM a reînceput furnizarea agentului termic pentru clienții sistemului centralizat de încălzire. Din păcate, distribuitorul de gaz a întârziat livrarea acestuia cu 4-5 ore, motiv pentru care nu am reușit să repunem în funcțiune sistemul de încălzire în timpul în care estimăm că se va întâmpla, instalațiile fiind repornite aseară, după ora 18.

Prioritare la alimentare au fost spitalele din Timișoara racordate la COLTERM, motiv pentru care alimentarea celorlalte puncte termice a întârziat peste estimările noastre. Ne cerem scuze timișorenilor cărora le-am prelungit acest disconfort și îi asigurăm că, în cursul acestei zile, toate punctele termice vor fi alimentate și toți timișorenii vor avea căldură și apă caldă.

Întârzieri în furnizare vor fi la o parte dintre clienții din zona de nord a orașului, respectiv a celor arondați punctelor termice 13, 50 și Diana, unde există o avarie care se va remedia până în orele următoare, ca până cel târziu la ora 20 și acestea să fie alimentate cu agent termic.

Așa cum s-a anunțat în toată această perioadă, temperatura la care vom furniza căldură va fi scăzută, de 35 de grade la plecarea din punctele termice. Ne cerem scuze timișorenilor și îi asigurăm că, în continuare, se fac eforturi din partea noastră și a executivului Primărie pentru ca situația furnizării de agent termic să fie remediată”, a comunicat Colterm, vineri dimineață.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Colterm susține că a reînceput furnizarea agentului termic. Ce spun timișorenii

  1. Vai doamne ce sau potrivit doi mickey mouse mincinosi de talie mondiala primarul Dominic Fritz si Cristian Mîțu, directorul interimar al Colterm.Da poi dupa teoria asta a lor pina incarca instalatia care nu a fost cuminte si sa racit prea repede al de sus este de vina nu ei in nici un caz.Pina termina toate operatiunila astea de mare avengura uite ca am ajuns la ziua de luni ora 7 si baieti astia rai ne au oprit gazul.Asa ca Timisoreni va cerem scuze,sa aveti rabdare si nu uitati va rog sa platiti taxele si impozitele

Lasă un răspuns