Presiune din PSD Timiș pe primarul Timișoarei: „Cu timişorenii nu te poți juca, am arătat asta la Revoluție! Dar tu n-ai de unde să știi asta…”

Presiune din PSD Timiș pe primarul Timișoarei: „Cu timişorenii nu te poți juca, am arătat asta la Revoluție! Dar tu n-ai de unde să știi asta...”

PSD Timiș nu slăbește ritmul acuzațiilor la adresa lui Dominic Fritz și cere tot mai insistent demisia acestuia. Alfred Simonis, președintele PSD Timiș, a transmis următorul mesaj:

”Dominic,
Mă adresez ție pe cel mai constructiv şi echilibrat ton de care sunt capabil în aceste vremuri tensionate.
Ai avut o campanie electorală remarcabilă, în care s-au investit sume imense, comparativ cu contracandidații tăi. Ai avut un program care suna bine – prea bine! – cu care i-ai convins pe timişoreni.

Cu timpul ai ajuns să crezi şi tu ceea ce promiteai, ceea ce îți pregăteau consultanții să spui. Ai început să te crezi providențial, să te gândeşti la preşedinția țării…

Acum te loveşti de realitate. Ai luat 21 de milioane de euro amendă pentru că te-ai încăpățânat să nu cumperi în rate blestematele alea de certificate verzi, iar asta a îngropat Coltermul. N-ai făcut stocuri de cărbune, nu ți-ai pregătit o strategie pentru iarnă.

Dar asta nu e singura problemă. Timişoara e mai murdară ca oricând, iar spațiile verzi sunt devastate. Este clar că ai eşuat lamentabil, este clar că pălăria e prea mare, este clar că nu te pricepi!

Până la urmă, nu eşti singurul care a dat-o în bară. A făcut-o şi Clotilde Armand la sectorul I, Allen Coliban la Braşov, Lucian Viziteu la Bacău sau Nicuşor Dan la Bucureşti. Sunteti o generație de userişti care s-au vândut profesionist în campanie, dar care nu sunteți în stare să livrați. Nişte eşuați!

Dominic,
Pleacă, lasă pe altcineva, rămâi în oraşul nostru dacă vrei, dar pleacă, lasă-ne în durerea noastră! Cu timişorenii nu te poți juca, am arătat asta la Revoluție! Dar tu n-ai de unde să ştii asta…”


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Presiune din PSD Timiș pe primarul Timișoarei: „Cu timişorenii nu te poți juca, am arătat asta la Revoluție! Dar tu n-ai de unde să știi asta…”

  1. Mai frate SIMONIS eu unul nu am nici o afilier de partid nici PSD-PNL-USR .Dar a fost vecinul tau mare vice in partid SORINEL PSD prim ministru asta ce a facut pentru Timisoara??Ca chestia asta cu Coltermul este cunoscuta sa nu spun de mii de ani.Ca au disparut contribuabili de la Colterm Fab de zahar,Fab de ulei,Comtimul,Untimul conductele au fost taiate de „SMECHERI”sustinuti de partide de asta ce spui??Ca primarul asta de import cu specialisti lui de MACIUCA au facuto lata nu zic nu.Dar or cum te superi sau nu Chiuhandru,Robu au furat dar orasul fara caldura nu au lasat Dar mai ales nu spitalele dar maternitatile este culmea ca acolo erau copii nevinovati ca parinti sau lasati ABURITI de SPECIALISTI astia din import de 3 noaptea

Lasă un răspuns