Colterm se pregătește să închidă căldura

Orașele cu sisteme de termoficare primesc din nou bani de la guvern. Cât primește Timișoara

Odată cu încălzirea vremii (temperaturile diurne pot depăși 20 de grade), Colterm SA a început să reducă temperatura de furnizare a energiei termice în timpul zilei.

„Așa cum am anunțat în fiecare an, clienții noștri au posibilitatea de a-și face propriul confort termic în cadrul asociațiilor și, dacă doresc, pot să închidă agentul termic de la vanele de branșament din subsolurile blocurilor, pe timp de zi, putând să le redeschidă seara.

CITEȘTE ȘI: Cea mai mare tranzacţie din agricultură în 2019: Un mare producător cumpără 420 hectare de teren în Timiş

Pentru a veni în sprijinul clienților noștri, în cazurile în care există situații unde fie lipsesc robinetele de la vanele de branșament, fie acestea se deschid mai greu sau alte astfel de probleme, clienții ne pot sesiza și, în cel mai scurt timp, o echipă Colterm se va deplasa la fața locului pentru a remedia situația.

În felul acesta putem sesiza și alte probleme care pot exista pe instalațiile de furnizare a încălzirii și le putem remedia. Daca aveți nevoie de ajutorul nostru, puteți contacta specialiștii Colterm la numerele de telefon 0256.494.133 sau 0756.061.468 sau la adresa de e-mail [email protected]”, au anunțat, astăzi, reprezentanții Colterm.

Clienților li se reamintește că, potrivit HG 43/2018 și a contractului încheiat cu Primăria Timișoara, societatea de termoficare furnizează căldură până la sfârșitul acestei luni.

Potrivit Regulamentului Serviciului Public de Alimentare cu Energie Termică al Municipiul Timișoara, „sezonul de încălzire este definit ca fiind, de regulă, perioada 1 octombrie – 30 aprilie a fiecărui an”.

Pentru sistarea totală a căldurii, temperaturile trebuie să fie peste 10 grade Celsius timp de trei zile consecutiv, atât ziua, cât şi noaptea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *