Colterm începe probele la cald

În vederea pregătirii funcționării în bune condiții a sistemului centralizat de alimentare cu energie termică a municipiului Timișoara, în sezonul de încălzire 2017-2018, joi, de la ora 9, vor începe, etapizat, probele la cald ale instalațiilor de încălzire. Într-o primă etapă, căldura se va livra la parametri reduși, plecarea din punctele termice fiind reglată la 37 de grade Celsius.

Până luni, 2 octombrie, se va livra căldură în regim continuu, după care, în funcție de evoluția temperaturilor exterioare în următoarele zile, temperatura va crește sau, în cazul în care vremea se va încălzi, se va lua măsura livrării căldurii doar în timpul nopții sau chiar întreruperea, dacă va fi cazul.

Pentru aceasta, Colterm solicită clienților săi să-și deschidă instalațiile interioare, cel puțin în primele două-trei zile de la începerea livrării încălzirii, pentru a putea identifica eventualele probleme care pot apărea la pornirea sistemului de încălzire.

De asemnea, din cauza unor probleme tehnice care pot apărea în instalațiile de distribuție ce aparțin Colterm SA, este posibilă întreruperea livrării căldurii pe anumite trasee, până la remedierea acestora.

În cazul în care consumatorii se confruntă cu probleme tehnice sau dacă până astăzi, la ora 20, constată că nu au căldură, aceștia pot suna la Dispeceratul Colterm, la numerele de telefon 0256.494.133, 0356.909 (tasta 4) și 0756061468.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.