Cei doi copii răniți grav în timpul furtunii mai rămân în spital

Dintre cei 13 timișeni grav răniți în timpul furtunii ce s-a abătut asupra județelor din vestul țării la mijlocul acestei luni, nouă au fost externați din Spitalul Județean. Potrivit reprezentanților unității sanitare, doar patru persoane mai au nevoie de îngrijiri medicale.

Este vorba de o femeie internată la Clinica de Neurochirurgie, care a suferit o fractură de coloană lombară, specialiștii indicând rezolvarea pe cale chirurgicală a cazului. De asemenea, la Ortopedie se află în continuare sub supraveghere o persoană care s-a prezentat la spital cu fractură de membru inferior.

Nu în ultimul rând, pe Terapie-Intensivă se află cei doi copii care au fost aduși în ziua fatidică în comă și pentru care medicii fac tot ceea ce le stă în putință pentru a-i salva. Conform acestora, în momentul de față, starea lor este stabilă. Cei doi copii au suferit traumatisme, după ce fetița de 11 ani a fost izbită în cap de creanga unui plop în cădere, iar băiatul de 10 ani a fost lovit în ceafă de o țiglă.

Dintre cei 41 de pacienți care s-au prezentat în regim de urgență la Spitalul Județean Timișoara în după-amiaza zilei de 17 septembrie, un bărbat a decedat, crescând astfel la cinci numărul vieților omenești curmate de natura dezlănțuită în județul Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.